Tuotemyynti

Soledo on kotimainen pintakäsittelyaineiden valmistaja ja maahantuoja. Valikoimasta löytyy tuotteita niin kivelle, betonille, saumoille kuin laatoillekin. Tuttujen tuotteiden rinnalle on nyt ilmestynyt Soledo Green -tuoteperhe, joka tarjoaa ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja myrkyllisille hapoille. Tuotteet sopivat hyvin myös kotitalouksille.

Saumojen Syväpuhdistaja GREEN

Syväpuhdistaja irrottaa tehokkaasti ja nopeasti lian, saippuajäämät, ruosteen ja kalkkitahrat sekä homeen saumoista ja laatoista. Samalla se poistaa myös epämiellyttävät hajut. Heti käyttövalmis tuote on 100 % biohajoava ja turvallinen käyttää. Vaikka tuote on erittäin tehokas, se ei silti heikennä itse saumoja.

 

Keittiösuihke

Keittiön kaikille pinnoille, joihin tulee kokatessa rasvatahroja ja touhutessa likatahroja. Supertehokas ja sitruunan raikas käyttövalmis puhdistusaine. Keraamisten lasipintojen sekä lieden, työtasojen, liesituulettimien, mikron ja jääkaapin päivittäiseen pyyhkimiseen, helppoa ja nopeaa. Soveltuu myös keittiön ovi- ja kaakelipintojen rasvanjälkien poistoon.

Tekstiilisuoja

Silaanipohjainen tekstiilien suojakäsittelyaine estää kastumista ja lian imeytymistä kuituun. Käsittely myös parantaa pesutulosta ja vähentää lähtemättömien tahrojen määrää. Käsittely on näkymätön, hengittävä ja kuivuttuaan hajuton.
Suosittelemme tuotetta: kaikille tekstiileille ja mokkanahalle; kokolattiamatoille, kalusteille, verhoille, pöytäliinoille sekä muille julkisten tilojen tekstiileille ja teltoille, päivävarjoille ja markiiseille. Tuote soveltuu myös kodin tekstiileille, urheiluasuille ja -jalkineille sekä autojen ja veneiden sisäverhouksiin.

Kivenhoitosetti

Helpompaa puhtaanapitoa ja suojaa kivitasoille
Kivenhoitosettiin sisältyy päivittäiseen pesuun tarkoitettu Kiven pesuaine 500 ML, likapinttymien irrottamiseen Rasvanpoistoaine 500 ML sekä kivitason suojaamiseen kivisuojasuihke 165 ML. Suoja helpottaa huomattavasti puhtaanapitoa.
Suosittelemme tuotetta: keittiön kivitasoille ja muille pienille kivipinnoille.

Rasvanpoistoaine

Helppokäyttöinen rasvanpoisto aine poistaa tehokkaasti rasvatahrat. Se sopii hyvin kivitasojen perusteelliseen puhdistukseen. Tuotetta ei tarvitse laimentaa, vaan se on valmis käytettäväksi sellaisenaan.
Suosittelemme tuotetta: kivitasoille.

Kiven pesuaine

Kiven pesuaine sopii kivipintojen päivittäiseen puhdistukseen. Se on käyttövalmisliuos, jota on helppo käyttää. Se sumutetaan vain yksinkertaisesti pinnalle, ja annetaan vaikuttaa hetki. Sen jälkeen pinta tarvitsee vain pyyhkiä ja pesuaine huuhdella.
Suosittelemme tuotetta: kivipinnoille.

Tehopuhdistaja

Tehopuhdistajalla pesutehoa kivi- ja laattapinnoille.
Yleispuhdistukseen sekä pinttyneiden vaha- ja likakerrostumien poistoon emäksinen monikäyttöinen pesuainetiiviste. Soveltuu myös noen, epäpuhtauksien, rasvan ja pesuainejäämien harmaan kalvon poistoon. Puhdistaa likaantuneet ja sammaloituneet tiili- ja kiviainespohjaiset pinnat sekä eliminoi sammaleen juuri-itiöt.

“Puhtaasti parempi!”